Corona en onderwijs.

Corona en Onderwijs. Een kans of bedreiging?

Momenteel is één ieder, geheel terecht, bezig met de Corona-crises. Zo ook het Onderwijs. Zien wij de leerlingen dit schooljaar nog terug of kunnen wij ze pas weer inspireren vanaf het schooljaar 2020/2021? Voor nu een heel relevante vraag.

Daarnaast is het heel reëel dat de ‘anderhalf meter samenleving’ ook na de start van het nieuwe schooljaar nog lang aanwezig blijft binnen de muren van het schoolgebouw. Deze maatregelen brengen nieuwe – soms ook lastige – werkwijzen met zich mee. Tegelijkertijd is het ook een kans om facilitaire processen nog slimmer te maken, zodat ook ver na het Corona-tijdperk hier nog de vruchten van kunnen worden geplukt.

De uitgifte van uw huidige sleutellockers is zo’n uitdaging. Om maar te zwijgen over het innen de huur van uw splinternieuwe lockerconfiguratie. Hoe is dit eenvoudig te realiseren?

Huureenkluisje heeft dit, ver voordat Corona bestond, al uitgewerkt en is daarom een graag geziene partner binnen onderwijzend Nederland.

Huureenkluisje heeft een methode voor de verhuur van lockers uitgewerkt die ofwel het fysieke contact tussen de leerling en de conciërge tot een uiterst minimum beperken (sleutellockers) of dit fysieke contact volledig overbodig maakt (kaart of smartphone).

  • Voorkom wachtrijen
  • Contactloos
  • Geen contante geldstromen
  • Vanuit huis reserveren
  • Geen of zo min mogelijk contact met uw medewerkers
Comments are closed.