Laatste nieuws

Nieuwste functionaliteiten en geplande ontwikkeling.

Heeft u recht op btw-teruggave? Doe hieronder de snel-scan!

Dit formulier kunt u geheel vrijblijvend gebruiken.
Wilt u ons uw case laten analyseren dan kan dat op basis van No Cure, No Pay.
Pas als er daadwerkelijk een teruggaaf is ontvangen brengen wij kosten in rekening.

 

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de uitkomst van dit formulier.

Featured Post

Corona en onderwijs.

Corona en Onderwijs. Een kans of bedreiging?

Momenteel is één ieder, geheel terecht, bezig met de Corona-crises. Zo ook het Onderwijs. Zien wij de leerlingen dit schooljaar nog terug of kunnen wij ze pas weer inspireren vanaf het schooljaar 2020/2021? Voor nu een heel relevante vraag.

Daarnaast is het heel reëel dat de ‘anderhalf meter samenleving’ ook na de start van het nieuwe schooljaar nog lang aanwezig blijft binnen de muren van het schoolgebouw. Deze maatregelen brengen nieuwe – soms ook lastige – werkwijzen met zich mee. Tegelijkertijd is het ook een kans om facilitaire processen nog slimmer te maken, zodat ook ver na het Corona-tijdperk hier nog de vruchten van kunnen worden geplukt.

De uitgifte van uw huidige sleutellockers is zo’n uitdaging. Om maar te zwijgen over het innen de huur van uw splinternieuwe lockerconfiguratie. Hoe is dit eenvoudig te realiseren?

Huureenkluisje heeft dit, ver voordat Corona bestond, al uitgewerkt en is daarom een graag geziene partner binnen onderwijzend Nederland.

Huureenkluisje heeft een methode voor de verhuur van lockers uitgewerkt die ofwel het fysieke contact tussen de leerling en de conciërge tot een uiterst minimum beperken (sleutellockers) of dit fysieke contact volledig overbodig maakt (kaart of smartphone).

  • Voorkom wachtrijen
  • Contactloos
  • Geen contante geldstromen
  • Vanuit huis reserveren
  • Geen of zo min mogelijk contact met uw medewerkers
Featured Post

Rapportage bezetting kluisjes

Vraag nu ook rapportages op over de verhuur van de kluisjes. Deze rapportages voorzien in de bezettingsgraad; in het algemeen, per type slot, per type afdeling, per type kluis etc.

Het wordt voor facilitair zo nog eenvoudiger om gericht nieuwe hardware in te kopen, mocht dit al nodig zijn. Want zeg nu zelf; begint de oriëntatie op nieuwe hardware niet met een overzicht van de huidige situatie?

Featured Post

Nieuwe Samenwerkingen

Informatieve ouderavond bij de Almeerse Scholen Groep locatie Echnaton die als eerste school binnen Nederland gaat draaien op een combinatie tussen:

– Een Lockerbouwer (De Lockerfabriek)
– Een bekabeld LockerManagementSysteem (Releezme van Vecos);
– Een online platform voor kluistoewijzing en betalingen (Huureenkluisje.nl).

Daarmee is niet alleen de leerling blij, maar ook facilitair en financiën. Alle contante geldstromen zijn weggenomen binnen het claimen en vrijgeven van lockers gedurende het jaar door (huur, borg).

Featured Post

Binnenkort Smartphone App Q1 2019

We werken momenteel aan een Smartphone App voor de kluisverhuur aan eindgebruikers.
De app wordt een alternatief voor de aangeboden webinterface en zal naar verwachting in Q1 van 2019 worden uitgebracht.

RFID- en of NFC-bedieningselementen zijn optioneel. Derde-partij locker management systemen die geïnteresseerd zijn in pairing kunnen contact opnemen met Peter van der Pol.

Bezoek onze website voor meer updates over dit onderwerp!

Featured Post

Naleving van de AVG Privacywetgeving

GDPR staat voor General Data Protection Regulation en is een Europese verordening die bedoeld is om eindgebruikers (consumenten) meer controle te geven over hun persoonlijke gegevens. Alle organisaties die persoonlijke gegevens van burgers of inwoners van de Europese Unie (EU) … Meer lezen

Featured Post

2D kluis selectie gebouw-plattegronden

Zoals door velen aangevraagd; is het nu mogelijk om een 2D kluisselectie toe te voegen aan uw platform op basis van plattegronden van uw gebouw.
Dit maakt het zeer visueel voor eindgebruikers om een kluisje van voorkeur te selecteren. Het systeem wijst op alle kluisjes die nog steeds te huur zijn met de groene kleur, alle andere kluisjes kunnen niet worden aangeklikt.
Deze nieuwe functie maakt het voor eindgebruikers mogelijk om een verdieping, een vleugel te selecteren en de exacte kluis op de kaart aan te wijzen.

Featured Post

Aanvullende betalingsmethoden toegevoegd

De software is uitgebreid met verschillende nieuwe betaalmethoden om uw geld van eindgebruikers te ontvangen.
De nieuw toegevoegde betaalmethoden zijn: Visa, MasterCard, Bancontact / Mister Cash en SOFORT Banking.
Wij hadden iDeal al geïntegreerd voor de Nederlandse markt.

Featured Post

We kunnen onze studenten nu veel beter informeren, via e-mail, over belangrijke tijden voor het ophalen en terugbrengen van sleutels.

Berlage Lyceum
Featured Post

Promotie video gelanceerd

Met trots presenteren wij onze promotievideo voor de Nederlandse markt.

Featured Post